Om Vestfold Audio

Vestfold Audio er et elektronikselskab som udvikler og producerer behovsdrevet velfærdsteknologi i Norge. Vores hovedprodukter er indenfor områderne varsling, lyd, stemmeforstærkning og telefoni til brug i hjemmet, skoler og på arbejdspladser.

Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder med velfærdsteknologi fra ide og udvikling til produktion, salg og service.

Vores dominerende position i Norge er skabt ved vores brede og relevante sortiment kombineret med det høje serviceniveau på markedet.

FlexiBlink varslingssystemet var det første trådløse systemet for brug i hjem, til røg, telefon og dørklokkevarsling og med informative og praktiske varslingsenheder til mange andre situationer.

Vores hovedaktivitet er tekniske hjælpemidler for hørehæmmede personer, men velfærdsteknologi for mennesker med andre specielle behov spiller en stadig større rolle i vores virksomhed.

Det unikke og brede tryghedssystem til mange forskellige behov og situationer hedder FlexiLife.

I 2005 lancerede vi det velkendte AudioLink lydsystem som forbedrer lydkvaliteten af tale fra en eller flere personer. Dette er til gavn får hørehæmmede såvel normalthørende personer, og vi har mere end 5000 systemer i drift på skoler og uddannelsesinstitutioner. Systemerne anvendes også på plejehjem og konferencerum for at forbedre taleforståelse og bringe lyden nærmere tilhørerne.

AudioLink skolesystemer fungerer ved at lærerens og elevernes stemmer opfanges via trådløse mikrofoner som reducerer forstærkning af omgivelsesstøj, for derefter at bliver forstærket og gengivet i specielle højttalere med en lydkarakteristik der fremmer taleforståelighed.

Vores produkter er udviklet i et tæt samarbejde med skoler, universiteter, institutioner, kunder og leverandører for at sikre at morgendagens velfærdsteknologi og lydsystemer passer til menneskers behov.

Vi har fuld kontrol over alle led i udvikling, produktion, kontrol, godkendelse, logistik samt markedsinformation.

Vestfold Audio AS har altid været optaget af et tæt samarbejde med alle aktører samt at levere varer med høj kvalitet, og vi arbejder i henhold til ISO9001 standarden.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning og tilbud til brugersupport.