Personbeskyttelse og information

Denne artikel informerer om hvordan denne hjemmeside indsamler og behandler personoplysninger og hvordan vi benytter os af informationsindsamling («cookies»).

Det er CoreTrek AS som har leveret den tekniske løsning af vores hjemmeside og som står for teknisk udvikling, drift og vedligehold af den.

Behandlingsansvarlig

Den daglige leder hos os er på vegne af behandling ansvarlig for behandling af personoplysninger på hjemmesiden. Vi forholder os til gældende dansk lovgivning.

Informationsindsamling (“Cookies”)

Når du besøger vores hjemmeside vil din browser downloade informationsidentitet («cookies»). Dette foregår i små tekstfiler som udvikles imellem din browser og vores hjemmeside og som bruges til at optimere hjemmesiden bedst mulig.

Som hjemmesidebruger kan du vælge at afvise lagring og brug af informationsindsamling. Vi anbefaler at der søges yderligere information om hvordan du kan acceptere eller afvise informationsindsamling («cookies»).

HTTPS og sikker overføring

Vores hjemmeside anvender HTTPS kryptering. Hvis du vil forsikre dig om at en side er krypteret vil der stå «https» i stedet for bare «http» i hjemmesidens adressefelt. De fleste browsere vil også vise en hængelås.

Formålet med kryptering er at sikre en tryg datakommunikation mellem server (vores hjemmeside) og klient (din PC). Dette inkluderer et digitalt certifikat som skal bevise at hjemmesiden og dets afsender er ægte.

Deling og sociale medier

Vi har indlagt muligheden for at videresende artikler i e-mails og dele artikler på sociale medier. E-mailadresser som bruges til at videresende artikler logges ikke. Videre håndtering af data som deles på sociale medier reguleres af din aftale med den aktuelle net-udbyder.

Vi bruger informationskapsler for at give indhold og annoncer et personligt præg, for at levere sociale medie-funktioner og for at analysere vores trafik. Vi deler desuden information om hvordan du bruger vores hjemmeside, med vores partnerne indenfor sociale medier, annoncering og analysearbejde som kan kombinere den med anden information du har gjort tilgængelig for dem, eller som de har indsamlet gennem din brug af tjenester.

Hvis du ikke ønsker at blive sporet af Google Analytics, kan du benytte et hjemmesidetillæg til at blokere sporingen: Google Analytics’ bortvalgsalternativer.

Hvis du ikke ønsker at blive sporet af Facebook med deres pixel kan du rette dette under indstillinger i Facebook.

Personoplysninger, lagring og formål

Som en del af dit kundeforhold ved brug at denne hjemmeside lagrer vi persondata om dig. Information som lagres er tilsvarende den information du indlægger når du registrerer dig som kunde. Det er nødvendig for os at lagre denne information som en del af kundeforholdet, så at vi kan overholde vores forpligtelser overfor dig.

Dine rettigheder

Du har i henhold til gældende lovgivning ret til indsyn i dine personoplysninger som vi har registreret om dig. Du kan til enhver tid bede om at modtage disse oplysninger uden vederlag i henhold til lovgivningen.

Oplysninger skal udleveres/overføres på en sikker måde. Hvis den registrerede indgiver en anmodning elektronisk, og med mindre den registrerede anmoder om noget andet, skal informationen gives i en normal elektronisk form.

Du kan også, når som helst, bede os slette eller rette dine personoplysninger, – forudsat at vi ikke er forpligtet til at opbevare disse i henhold til gældende lovgivning eller andre forpligtelser vi har.

Du har ret til at klage til Datatilsynet hvis du oplever at dine personoplysninger ikke bliver behandlet i henhold til denne erklæringen.

Lagringstid og af personoplysninger

Oplysningerne lagres hos os eller hos tredjeparter vi har aftale med så længe anden lovgivning tilsiger dette og du ikke har bedt om sletning. Oplysninger holdes konfidentielt og vil ikke blive distribueret til øvrige tredjeparter udover det som er specificeret i denne artikel.

Det retslige grundlag for behandling

Vi har grundlag for at behandle personoplysninger efter dansk lov om personoplysninger og EUs personværnsforordning (GDPR), blandt andet fordi behandling af personoplysninger er nødvendig for at levere dig vores tjenester. Så findes der dermed berettiget interesse for lagring af dine persondata hos os.

Tilgang til information

For at sikre os at behandlingen af oplysninger hos os sker på en sikker måde, er det kun ansatte hos os og vores dataleverandører som har tilgang til information du giver os.  Tilgang til information er sikret med tilgangskontrol (brugernavn og pasword).

Vi vil ikke afsløre, sælge, distribuere, udleje, licensere, dele eller videresende oplysninger eller personlig information til nogen anden tredjepart end dem som har aftale og leverer tjenester til os, med mindre vi har et fuldt samtykke fra dig om dette.

Vi har følgende partnere for håndtering af

CoreTrek AS –  leverandør af hjemmesiden

Google – leverandør af digitale tjenester

Håndhævelse af denne personværnserklæring

Vestfold Audio kan benytte oplysninger vi indsamler om dig når vi har grund til at tro at det er nødvendigt at identificere, kontakte, eller tage retslige skridt mod personer eller selskaber som kan skade dig, os, eller andre. Vi kan også afsløre din information når vi mener loven kræver det.

Samtykke, lovvalg og værneting

Denne personværnserklæring gælder for alle brugere af vores hjemmesider eller personer som er i et kundeforhold med os. Vi kræver at brugere accepterer at overholde erklæringen som en del af vores relation.

Ved at bruge vores hjemmesider accepterer du at dine personoplysninger kan behandles i henhold til denne personværnserklæring, herunder overføres til databehandlere og tredjepart som beskrevet i erklæringen.

Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles af domstol i Danmark i henhold til dansk lovgivning.

Ændringer i erklæringen

Vi forbeholder os retten til at ændre eller opdatere personværnserklæringen uden at du varsles særskilt om dette. Alle ændringer er gældende fra de lægges ud.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kommentarer til denne erklæring eller hvordan vi behandler personoplysninger kan du kontakte os på:

Stampevej 2a 2970 Hørsholm
tlf: +45 20 33 02 66
E-post: ap.teisen@vestfoldaudio.dk

Del på: